Tandoori مرغ دستور العمل – یاد بگیرید چگونه به این فوق العاده, هندی, ظرف

[ad_1]

Tandoori مرغ همراه با اندازه خوشمزه کره, مرغ, است که اغلب به نام غذای ملی هند است. آن است که در همه جا در سراسر شمال هند است. در هر شهر و هر شهر وجود دارد ده ها تن از رستوران ها در خدمت شاداب قطعات مناقصه مرغ کبابی به کمال در کوره های خشت یا ” tandoors.’ این ظرف به هند چه ودکا است که به روس ها و همبرگر به آمریکایی ها است.

طعم منحصر به فرد از tandoori مرغ می توان تا حد زیادی به تنور که در آن پخته شده است. این استوانه رس فر است که به طور معمول در حدود 3-4 پا بالا گویا عطر و طعم خود را به گوشت. گرما از طریق ارائه زغال سنگ یا زغال چوب سوخته در پایین. گوشت مخلوط از طریق قرار داده و در فر به مدت 7-10 دقیقه. آن است که معمولا در خدمت با تند نعناع و ماست ‘ترشی’ پیاز و یک نان نازک به نام ” romali roti.’

از نظر ادویه جات ترشی جات و آن را شامل تمام ادویه جات ترشی جات معمولی برای آشپزی: فلفل قرمز, زیره سبز, خشک, تخم گشنیز, زردچوبه و ‘گفتگوی garam’. بهترین چیز در مورد مرغ tandoori همه کاره بودن آن است. آن است که اغلب مورد استفاده در غذاهای دیگر مانند کره, مرغ, مرغ چراغ پیشانی مدل Tikka سرگرمی و غیره.

در اینجا یک روش ساده tandoori مرغ دستور:

مواد لازم:

1 مرغ کامل – 800gms

قرمز سرد پودر – 2 قاشق چای خوری (شما می توانید آن را در فروشگاه های هندی)

آب لیمو – 2-3 قاشق غذا خوری

زیره سبز پودر – 1 قاشق چای خوری

نمک را به طعم و مزه

ماست 1.5 لیوان

خمیر زنجبیل – 1.5 قاشق غذاخوری

سیر رب 2 قاشق غذا خوری

گفتگوی Garam پودر 1/2 قاشق چای خوری (شما می توانید آن را در فروشگاه های هندی)

روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری (برای نتایج بهتر استفاده از روغن خردل)

کره – 2 قاشق غذا خوری

چت سرگرمی – 1 قاشق چای خوری (پیدا کردن آن را در فروشگاه تخصصی)

روش پخت و پز:

1. را کاهش کوچک در مرغ. این اجازه می دهد تا ترشی مخلوط برای رفتن عمیق در داخل گوشت.

2. مالیدن مخلوطی از نمک و آب لیمو و نمک و یک اشاره از فلفل سیاه بیش مرغ. را کنار بگذارند و برای نیم ساعت.

3. برای ترشی مخلوط, ترکیب ماست (مطمئن شوید که به حذف تمام آب اضافی) با تمام مواد ذکر شده در بالا: red سرد و پودر زنجبیل و سیر رب گفتگوی garam, زیره سبز و روغن.

4. ماساژ این ترشی مخلوط را روی مرغ. پوشش و در یخچال نگه دارید برای حداقل 1 ساعت (بیشتر بهتر است).

5. را از مرغ و اجازه آن را به پایین آمدن به دمای اتاق. سپس سیخ های مرغ و محل آن را در داخل یک تفت دهید تنور. اگر با استفاده از یک اجاق نگه داشتن دمای 200°C/400°F.

6. طبخ حداقل به مدت 8-10 دقیقه. با استفاده از یک دستکش فر به آن را از فر و پینه بسته مرغ با کره. در فر تا زمانی که دوباره انجام می شود.

7. خدمت گرم با پیاز نازک نان (romali roti) و نعناع ترشی. نم نم با یک اشاره از چت سرگرمی اگر شما می خواهید.

بنابراین وجود شما به آن را دارند: ساده tandoori مرغ دستور غذا. در حالی که پخت و پز آن در حالت عادی کوره یا اجاق گاز نخواهد بود همان پخت و پز در تنور این هنوز هم طعم فوق العاده است. تضمین شده است.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *