سبک هندی کباب – اسرار Tandoori مرغ

[ad_1]

دقیقا “سبک هندی کباب”? وجود دارد هر گونه تفاوت اساسی بین راه سرخپوستان آمریکایی و کوره خود را در گوشت ؟

برای پیدا کردن پاسخ به این سوالات باید به سفر در سراسر جهان به خود هند. اگر شما بودند به زمین در دهلی نو فردا و نگاهی به پیاده روی را از طریق خیابان های شلوغ یکی از شایع چشم که را خوش آمد می گوید شما یک رشته از قطعه مرغ صحافی خارج خیابان-سمت رستوران در یک قرمز آتشین در آن بخیسانید. یک مرد معمولا به خصوص در مورد بهداشت در یک حلقه ای ساتن, stoops بیش از یک سوزش داغ رس فر. قطعات مرغ را مخلوط و خار با کره یا روغن حیوانی (کره روشن) ناپدید می شوند در داخل این فر برای چند دقیقه. آنها گرفته شده خار با کره و دوباره آنها ناپدید می شوند به فر. پنج دقیقه بعد کوک در حلقه ای ساتن کثیف بیرون می کشد و تکه های مرغ شما آنها را به یک صفحه sprinkles در برخی از ادویه مخلوط را بر روی آنها فشار برخی از آب لیمو در بالا و ارائه آن را به شما بخار داغ و بسیار خوشمزه است.

رس فر در سوال این است که به نام “تنور’. مرغ ظرف است به نام “tandoori مرغ’. مخلوط ادویه است به نام “گفتگوی”. این ظرف – ‘tandoori مرغ’ – است که اغلب به نام غذای ملی هند است. آن است که در همه جا در سراسر بخش های شمالی این کشور است. صدها نفر از رستوران ها در هر شهرستان خدمت کردن هزاران نفر از صفحات این مرغ کبابی تند غذا. همان مرغ استفاده می شود در یکی دیگر از ملی های مورد علاقه – ‘مرغ کره’ یک ظرف مرغ گریل شده قطعه در یک خوش طعم سس گوجه فرنگی و خامه.

این ‘تنور’ است که بسیار متفاوت از کوره های مورد استفاده در جهان غرب است. برای یک غذا نگه داشته است و نه در باز. نه در این خاک رس فر حداقل 3-4 پا بالا. زغال سنگ سوخته است در پایین. این مواد غذایی قرار داده شده است skewered قرار داده شده و سپس درون فر. آن است که به صورت دوره ای تبدیل به توزیع یکنواخت حرارت. نتیجه نهایی این است که گوشت کاملا پخته شده اما کاملا نمی آیند استخوان. زمان پخت و پز است که به سختی بیش از پانزده دقیقه.

به marinate مخلوط استفاده می شود برای محبوب ترین غذای – tandoori مرغ – ساخته شده است در درجه اول ماست. ماست (یا کشک آن را به عنوان نامیده می شود در هند) یک پایگاه مشترک در اکثر غذاهای مرغ. این چاشنی با پودر فلفل قرمز خشک, ‘گفتگوی garam’ (مخلوطی از هل, دارچین, میخک, فلفل سیاه و سفید و غیره.), خشک و پودر تخم گشنیز یک اشاره از پودر زردچوبه و زنجبیل و سیر را. مرغ قرار داده شده است در این marinate برای چند ساعت و سپس بو در داخل خاک رس فر.

بر خلاف امریکا که در آن کباب ملی تفریح و سرگرمی, تقریبا هیچ کس حتی صاحب یک “تنور” در هند است. در عین حال ‘tandoori مرغ یک غذای اصلی مورد. این ساخته شده است که غیر از سبزی رستوران’ (برچسب شده است به وضوح مشخص شده دیدن چگونه هند تا حد زیادی گیاهی کشور) قارچ در سراسر کشور نارسایی تقریبا هر جاده ای است. در سفر من از طریق هند, من به سختی در آمد در سراسر یک شهر و یا که نه باید چند ده جمله رستوران ها کشنده محلی و خسته مسافران به طور یکسان با عطر کاملا برشته مرغ wafting در اطراف در همه جا.

‘Tandoori مرغ یا مختلف آن مشتق ظروف مانند ‘افغانی مرغ’, ‘Haryali مرغ’ و یا ‘مرغ چراغ پیشانی مدل tikka’ بهترین لذت می برد با نور بسیار نازک flatbread به نام “romali roti’. مرغ است که به طور معمول در خدمت با سالاد پیاز و سبز تند فلفل قرمز و نعنا و ماست و ترشی. همه در همه, یک بهشت برای کام و هر چیزی کباب علاقه مندان به سعی کنید حداقل یک بار. رستوران هندی در ایالات متحده خدمت می کنند این مرغ بیش از حد, اما من هنوز برای آمدن در سراسر هر رستوران است که می توانیم تجربه اصیل.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *